HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (GENOVA – RÓMA - NÁPOLY - PALERMO - VALLETTA - GENOVA)

Időpont: 2021.07.03 - 2021.07.11
 
1.nap: A késő esti órákban indulás Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre.
 
2.nap: A kora reggeli órákban repülés Milánóba. Érkezés után autóbuszra ülünk és indulunk a genovai kikötőbe, ahol beszállunk az MSC Grandiosa luxushajóra. Ebéd. Ismerkedés és kikapcsolódás a hajó nyújtotta lehetőségekkel. 19.00-kor a hajó elindul Genova-ból. Vacsora. Szállás.
 
3.nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Civitavecchia-n. Szervezett kirándulás Rómába, ahol gyalogos séta keretében ismerjük meg a belváros nevezetességeit. Visszatérés a hajóra. Vacsora. Szállás.
 
4.nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Nápolyban, ahol a délelőtti órákban egy városnéző kiránduláson veszünk részt, délután pedig a hajó kínálta lehetőségeket vesszük igénybe. Ebéd. Vacsora. Szállás.
 
5.nap: Reggeli. 9.00-kor a hajó kiköt Palermo-ban, Szicília fővárosában. Szervezett városlátogatás, melynek keretében megnézzük a város néhány nevezetességét, majd ellátogatunk a város szomszédságában levő Mondella beach-re, ahol pár órás fürdésre kerül sor. 17.00 órára visszatérés a hajóra. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Ebéd. 18.00-kor a hajó elindul Palermo-ból. Vacsora. Szállás.
 
6.nap: Reggeli. A hajó 09.00-kor kiköt Máltán. Szervezett kirándulás a lovagok szigetén, ahol nyitott panorámabusszal keressük fel a sziget számos fontos látnivalóját. 16.00 órára visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. 17.00-kor a hajó elindul Vallettaból. Vacsora. Szállás.
 
7.nap: Reggeli. Egész napos hajózás a Földközi-tengeren. Szabadprogram a hajó kínálta lehetőségek igénybevételével. Ebéd. vacsora. Szállás.
 
8.nap: Reggeli. Egész napos hajózás a Földközi-tengeren. Szabadprogram a hajó kínálta lehetőségek igénybevételével. Ebéd. vacsora. Szállás.
 
9.nap: Reggeli. 07.00-kor a hajó kiköt Genova-ban. Utazás Milánóba, de pihenőt tartunk Paviaban, ahol megtekintjük a belváros nevezetességeit, majd érkezés Milánóba, ahol ugyancsak a belváros néhány nevezetességét vesszük szemügyre. Szállás Milánóban.
 
10. nap: Csomagolt reggeli. Transzfer a milánói repülőtérre. Repülés Bukarestbe Indulás hazafelé autóbusszal és a délutáni órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Az ár tartalmazza:
 
• Repülőjegyet
• Reptéri illetékeket
• Minden utas számára egy 32 kg-os feladható csomagot!
• A reptéri transzfereket (Székelyudvarhely – Kolozsvár - Székelyudvarhely) illetve (Milánó reptér – genovai kikötő - Milánó reptér)
• A hajójegyet, belső kabin kategóriában, kétágyas elhelyezéssel (felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható)
• A kikötői illetéket
• A teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, vacsora és az étkezések közötti falatozások)
• A szénsavmentes vizet, teát, kávét, gyümölcsöt
• Magyar nyelvű asszisztenciát és idegenvezetést az irodánk által szervezett kirándulások alatt
• Színes magyar nyelvű útikalauzt
 
Az ár nem tartalmazza:
 
• A hajón az alkoholos italfogyasztást és a palackozott vizet!
• A kötelező szervizdíjat a hajón (10 euro/nap/fő minden korosztálynak)
• Az irodánk vagy a hajótársaság által szervezett kirándulások díját (ez általában a szállítási eszközök bérlési díját jelenti, amit a programon résztvevők közösen fizetnek)
 
Időpont: 2021. július 3-12.
 
Ár: 1575 euro
 
 
 
A gyerek számára (12 év alatt) a kirándulás ára kb. 790 euro/fő!
                                (13 - 18 év között) a kirándulás ára kb. 990 euro/fő!
 
A gyerek ár csak akkor érvényes, ha egy kabinban utazik a gyerek/gyerekek két felnőttel együtt! 
 
Kabin felárakablakos kabin : 190 euro/fő
                         erkélyes kabin: 390 euro/fő
 
 
(Amennyiben a légitársaságok utólagosan megváltoztatják a repülő indulási óráját, esetleg napját, úgy irodánk is fenntartja a programváltoztatás jogát, ami programszűkítést vagy bővítést, plusz szállás foglalást eredményezhet, amely természetesen extra költséget jelent.)
 
 

további ajánlatok