HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (SZICÍLIA – SZARDÍNIA – MALLORCA)

Időpont: 2021.07.04 - 2021.07.11
 
1.nap: Az éjszakai órákban indulás Székelyudvarhelyről a bukaresti repülőtérre. Repülés Rómába. Érkezés után buszos városnézés Róma belvárosában. Ezután transzfer a Civitavecchia-i kikötőbe és beszállás az MSC Fantasia luxushajóra. Ebéd. Ismerkedés és kikapcsolódás a hajó nyújtotta lehetőségekkel. 19.00-kor a hajó elindul Civitavecchia-ból. Vacsora. Szállás.
 
2.nap: Reggeli. 10.00-kor a hajó kiköt Palermoban, Szicília fővárosában. Szervezett városlátogatás, melynek keretében láthatjuk a székesegyhá- zat, a Normann Palotát, a Palatinus-kápolnát stb. Ezután ellátogatunk a város szomszédságában levő Mondella beach-re, ahol pár órás fürdésre kerül sor. 17.00 órára visszatérés a hajóra. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Ebéd. 18.00-kor a hajó elindul Palermoból. Vacsora. Szállás.
 
3.nap: Reggeli. A hajó 09.00-kor kiköt Szardínia szigetén, Cagliariban. Szervezett városnézés Cagliariban, ahol megtekintjük az óváros nevezetességeit így pl. az Elefánt tornyot, az egyetemet, a dómot, az egykori alkirályi rezidenciát, majd szabadprogram a város tengerpartján. 16.00 órára visszatérés a hajóra. Ebéd. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. 17.00-kor a hajó elindul Cagliariból Vacsora. Szállás.
 
4.nap: Reggeli. A délelőtti órákban kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Ebéd. 13.30-kor a hajó kiköt Palma de Mallorcan. Rövid városnézés, melynek során láthatjuk a Királyi palotát, a katedrálist, a Plaza Mayort és a városházát, valamint „kipróbálhatjuk” Mallorca híres tengerpartját a Palma Beach-et. Estére visszatérés a hajóra. Vacsora. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás. A hajó 23.50-kor elhagyja Mallorcát.
 
5.nap: Reggeli. A hajó 08.00-kor kiköt Valenciában. Szervezett városnézés, melynek keretében megtekintjük az óváros nevezetességeit, majd a számos látnivalót kínáló „Művészetek és Tudományok városa” nevet viselő kulturális komplexumot. 15.00-ra visszatérés a hajóra. Ebéd. 16.00- kor a hajó elindul Valenciából. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Vacsora. Szállás.
 
6.nap: Reggeli. Kikapcsolódás a hajó fedélzetén. A hajó 12.00-kor kiköt Marseille-ben. Szervezett kirándulás Arles-be, ahol Vincent van Gogh több mint 300 képet festett, és ahol a művész által megfestett bizonyos helyszínek felkeresésén kívül, megnézzük az ókori római színházat, az arénát és a város katedrálisát. Visszatérve Marseille-be, a Vieux–Port kishajó és jacht kikötő szépségét fedezhetjük fel. 19.00-ra visszatérés a hajóra. Vacsora. 20.00-kor a hajó elindul Marseille-ből. Esti kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Szállás.
 
7.nap: Reggeli. 08.00-kor a hajó kiköt Genovában. Szervezett kirándulás a Cinque Terra gyöngyszemének is nevezett Vernazza-ba. Visszatérve Genovába látogatást teszünk a város katedrálisához. 15.00-ra visszatérés a hajóra. Ebéd. 18.00-kor a hajó elindul Genova-ból. Kikapcsolódás a hajón található szórakozóhelyeken. Vacsora. Szállás.
 
8.nap: Reggeli. 07.00-kor a hajó kiköt Civitavecchia-n. Transzfer a repülőtérre. Repülés Bukarestbe. Indulás hazafelé autóbusszal és az esti órákban érkezés Székelyudvarhelyre.
 
Az ár tartalmazza:
 
• Repülőjegyet
• Reptéri illetékeket
• Minden utas számára egy 32 kg-os feladható csomagot!
• A reptéri transzfereket (Székelyudvarhely – Bukarest - Székelyudvarhely) illetve (Róma reptér – Civitavecchia kikötő - Róma reptér)
• A hajójegyet, belső kabin kategóriában, kétágyas elhelyezéssel (felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható)
• A kikötői illetéket
• A teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, vacsora és az étkezések közötti falatozások)
• A szénsavmentes vizet, teát, kávét, gyümölcsöt
• Magyar nyelvű asszisztenciát és magyar idegenvezetést az irodánk által szervezett kirándulások alatt
• Színes magyar nyelvű útikalauzt
 
Az ár nem tartalmazza:
 
• A hajón az alkoholos italfogyasztást és a palackozott vizet!
• A kötelező szervizdíjat a hajón (10 euro/nap/fő minden korosztálynak)
• Az irodánk által szervezett kirándulások díját (ez általában a szállítási eszközök bérlési díját jelenti, amit a programon résztvevők közösen fizetnek)
 
Figyelem: A koronavírus járvány miatt a kirándulás későbbi időpontra halasztódik. A várható időpont: 2021. július vége - augusztus eleje! A végleges időpontot június folyamán fogjuk közölni!
 
Eredeti időpont: 2020. július 12-19.
 
Ár: 1575 euro
 
Jelentkezési határidő: 2019. december 26.
 
A gyerek számára (12 év alatt) a kirándulás ára kb. 790 euro/fő!
                                (13 - 18 év között) a kirándulás ára kb. 990 euro/fő!
 
A gyerek ár csak akkor érvényes, ha egy kabinban utazik a gyerek/gyerekek két felnőttel együtt! 
 
Kabin felárakablakos kabin : 190 euro/fő
                         erkélyes kabin: 390 euro/fő
 
 
(Amennyiben a légitársaságok utólagosan megváltoztatják a repülő indulási óráját, esetleg napját, úgy irodánk is fenntartja a programváltoztatás jogát, ami programszűkítést vagy bővítést, plusz szállás foglalást eredményezhet, amely természetesen extra költséget jelent.)
 
 

további ajánlatok