Hírek

Elöző|1|Következő

2018-as programfüzet

2017. November 12. Vasárnap
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2018-as ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...

Kövessen minket!

2013. November 25. Hétfő
Kérem, kövessék híreinket, ugyanis előfordulhat, hogy tőlünk független okok miatt kénytelenek vagyunk a kirándulások indulási napját megváltoztatni (1-2 nap eltérés). Ezek általában repülős utak esetében szoktak előfordulni, de autóbuszos utaknál sem kizárt. Természetesen a változásokat időben közöljük utasainkkal.
 
V. Főnix Évadzáró Rendezvény
 
Értesítjük kedves utasainkat, akik a Főnix Utazási Iroda által szervezett kirándulások valamelyikén részt vettek, hogy az idén az évadzáró rendezvényünkre november 17-én kerül sor. A meghívókat a napokban postáztuk! Amennyiben nem érne el Önhöz meghívónk, az alábbiakban közzétett formában is érvényes a meghívás!
 
Meghívó

Tisztelettel meghívjuk Önt és párját a Főnix Utazási Iroda ötödik évadzáró rendezvényére, amely 2018. november 17-én15.00 órától veszi kezdetét a székelyudvarhelyi Septimia étteremben. A rendezvényen sor kerül a 2018-as utazási élmények felelevenítésére, a 2019-es évre szóló ajánlataink bemutatására, valamint kirándulások sorsolására.
A részvételi díj 150 RON/fő, amely tartalmazza az ebédet, a vacsorát, az italfogyasztást és a zenét.
Amennyiben részt szeretnének venni a rendezvényen, kérjük visszajelzésüket, november 9-ig a következő telefonszámon: 0726 279 848 (Péter Eszter – orange szám).
 
* Amennyiben az Ön párja nem vett részt kirándulásainkon, számára a részvételi díj 140 RON, viszont nem vehet részt a sorsolásokon.
 
Várjuk szeretettel: István és Eszter
 
 
bővebben...
Elöző|1|Következő