Hírek

Elöző|1|Következő

2020-as programfüzet

2020. Január 27. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2020-as ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...

2019-es programfüzet

2018. November 19. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2019-es ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...

Kövessen minket!

2013. November 25. Hétfő
Kérem, kövessék híreinket, ugyanis előfordulhat, hogy tőlünk független okok miatt kénytelenek vagyunk a kirándulások indulási napját megváltoztatni (1-2 nap eltérés). Ezek általában repülős utak esetében szoktak előfordulni, de autóbuszos utaknál sem kizárt. Természetesen a változásokat időben közöljük utasainkkal.
 
 
 
 

Hírek

Kedves utasaink!
Értesítünk mindenkit, aki bármelyik nyári kirándulásunkra benevezett, hogy az előre nem látott üzemanyag drágulás miatt (valószínű ezt mindenki érezte a saját autójánál is) a szállítási cégek kénytelenek voltak emelni a km/ár díjszabásokon, így mindenik kirándulásunk esetében mi is kénytelenek leszünk 15-25 euró közötti felárat alkalmazni, attól függően, hogy mekkora távolságot teszünk meg az illető kirándulás során!
Belföldi utazásainknál ez az összeg 50 lejes/fő emelést jelent!
Megértésüket köszönjük!
Üdv: István és Eszter
 
 
Figyelem!
Az érdekeltek tudomására hozzuk, hogy a május 20-22 között sorra kerülő Moldvai borvidék kirándulásunkra megüresedett 4 hely!
Jelentkezni ezekre a helyekre, csak most csütörtökig (május 5) lehet, ugyanis ekkor kell közöljük a szállodának a végleges szobaszámokat!
 
 
Figyelem! Időpont változás!!!
Az őszi iskolakezdés időpontjának megváltozása miatt (szeptember 5) a budapesti kirándulásunk (szeptember 3-6) időpontját két nappal előrehozzuk, így az új dátum: 2022. szeptember 1-4. (csütörtök - vasárnap)
Akinek nem felel meg az új időpont, és ezen oknál fogva nem tudna részt venni a kiránduláson, kérjük jelezze számunkra május 15-ig!
Megértésüket köszönjük!
 
 
Figyelem: A 2022-es évre szóló ajánlatok január 17-én, hétfőn kerülnek fel az oldalra!
 
Kedves utasaink!
 
Ahogy azt ígértük, ma közzétesszük a 2022-es évre szóló kirándulás ajánlatainkat. Igyekeztünk olyan célpontokat és utazástípust választani, amely az esetleges járványügyi lezárások miatt nem jelent túl nagy kockázatot anyagi szempontból, sem az utasnak, sem pedig a szervezőknek.
Ugyancsak a járványhelyzetre való tekintettel, felhívjuk minden érdeklődőnek a figyelmét, hogy a legtöbb európai ország csak „EU-s Covid” igazolással engedi be a turistákat, ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel az egyes országokba való beutazási feltételeket (https://www.mae.ro/travel-conditions/), mert nem tudunk felelősséget vállalni a befizetett összegekért, ha valakinek a hiányzó igazolások miatt megtiltják az adott országba való belépést!
Mi is igyekszünk folyamatosan tájékoztatni az utazóközönséget a beutazási szabályok feltételeiről és változásairól, az esetleges kirándulásmódosításokról is, amennyiben valamelyik kirándulás célországa megtiltja az országba való beutazást (pl. a tavalyi osztrák adventi kirándulás).
Minden kirándulás esetében lesz egy jelentkezési határidő adva, de amennyiben hamarabb betelnek a helyek, a megadott határidők érvényüket veszítik. A külföldi kirándulások esetében a maximális létszám 46 fő, míg a hazai kirándulások esetében 56 fő lehet!
Amennyiben valamelyik kirándulásra a helyek betelnek, azonnal jelezzük Önök számára és elindítjuk a pótlistát, amelyről jó esélyekkel, még be lehet kerülni az adott kirándulásra, hiszen a legtöbb esetben számítani lehet az esetleges visszalépésekre.
A buszos kirándulások esetében az ár tartalmazza a szállításokat (légkondicionált autóbusszal), szállásokat (3-4-5*-s szállodákban), a reggeliket, az autópályadíjakat, a parkolásokat, a fizetős híd és alagút díjakat, a buszvezetők napidíját, az idegenvezetést, valamint irodánk színes útikalauz kiadványát.
Az ár általában nem tartalmazza a belépők díjait, az egészségügyi biztosítást, a vízumdíjakat, a komp és hajójegyeket, valamint az egyes kirándulásoknál az audio-guide készülékek díját.
A kirándulások során érintjük Magyarország, Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Franciaország, Monaco, Olaszország, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Bulgária, Törökország és Románia területeit, így ezen országok beutazási szabályait fogjuk folyamatosan figyelni. Jelenleg a fent említett országok mindenikébe be lehet utazni a megfelelő járványügyi igazolásokkal.
 
A tavalyról elmaradt Ausztrál - Új-Zéland kirándulást ismét napirendre tűzzük 2022. december 26. és 2023. január 10. között, ennek szervezésére csak márciusban kerül sor, amikor várhatóan ezen országokat megnyitják a nagyközönség számára is, hiszen jelenleg idegenek nem léphetnek be turistaként az ország területére. Amennyiben továbbra is zárva tartják határaikat, így kénytelenek leszünk mi is halasztani a kirándulást, viszont helyette felkínálunk (2023. január első felében) egy észak Norvégiai kiruccanást (Tromsø), amelynek a fő attrakcióját a sarki fény látványa jelentené. Ennek a kirándulásnak a szervezése és a program közzététele csak akkor válik aktuálissá, ha az Ausztrál kirándulás halasztása mellett döntöttünk.
Jelentkezni a kirándulásokra az office@fonix.ro email címen, valamint a 0726279848 és a 0723793713 telefonszámokon lehet.
Bármilyen kérdésük lenne, állunk rendelkezésükre!
Mindenkinek jó egészséget és jó döntést kívánunk!
Üdv: István és Eszter
Elöző1Következő

2020-as programfüzet

2020. Január 27. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2020-as ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...
 

2019-es programfüzet

2018. November 19. Hétfő
Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a 2019-es ajánlatokat tartalmazó programfüzetünket megjelentettük. Amennyiben igénylik és elküldik postacímüket, azonnal elküldjük.
 
 
bővebben...
 

Figyelem: A koronavírus járvány miatt a meghírdetett utak nagy valószínűséggel időpont változásokat fognak szenvedni! Kérem ezúton is az utasokat, hogy kövessék a Főnix utazóközönség (zárt csoport) facebook oldalon közzétett bejegyzéseinket vagy érdeklődjenek privátban a kirándulások várható időpontjáról és helyzetéről!

Megértésüket előre köszönjük!
Maradjanak egészségesek!
 
 
 
VI. Főnix Évadzáró Rendezvény
 

Értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy az elhalasztott évadzáró rendezvényünkre 2020. január 25-én, szombaton, 15 órai kezdettel kerül sor a megszokott helyszínen, azaz a székelyudvarhelyi Septimia étteremben! A meghívót természetesen postázzuk az ünnepek után az Önök számára!

Mindenkinek további jó egészséget és további Áldott adventi napokat kívánunk!

István és Eszter

 

 

VI. Főnix Évadzáró Rendezvény

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy január 25-én került sor a VI. Főnix évadzáró rendezvényünkre a székelyudvarhelyi Septimia étteremben! Nagy örömmel vettük tudomásul, hogy ezúttal is igen nagy volt az érdeklődés és köszönet mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével!

A rendezvényen 4 kirándulást sorsoltunk ki illetve a Zöld Főnix Egyesület 3 ajándékcsomagját!
 
A kirándulások nyertesei:
  1. Finnországi körutazást nyert: Fülöp László - Sepsiszentgyörgy (1250 euro)
  2. Írországi körutazást nyert: Lőrincz Lajos - Gyergyószentmiklós (1215 euro)
  3. Toszkánai kirándulást nyert: Becsek Katalin - Sepsiszentgyörgy (685 euro)
  4. Cseh és Morvaország kirándulást nyert: Vitos Ibolya - Csíkcsekefalva (595 euro)
Az ajándékcsomagok nyertesei:
Veress Éva - Sepsiszentgyörgy (200 lej értékben)
Dr. Csáki Mária - Székelyudvarhely (150 lej értékben)
Godra Hajnal - Székelyudvarhely (150 lej értékben)
 
Gratulálunk a nyerteseknek!

 
 
bővebben...
Elöző|1|Következő