Információk

Hogyan foglalhatunk?

Kirándulásainkra több lehetősége is van bejelentkezni. Az egyik lehetőség, az internetes bejelentkezés, a másik a honlapon illetve a programfüzeten egyaránt feltüntetett telefonszámokon vagy e-mail címen való jelentkezés. Amennyiben az internetes megoldást választják, akkor az „Ajánlatok” linken belül a választott programra kell rákattintani és az ott található „Jelentkezés” linken belül, megadva nevét, e-mail címét és telefonszámát, sikeresen feliratkozhat az illető útra. A jelentkezés után, egy automata levélben értesítést kap, hogy sikeresen bejelentkezett a kiválasztott útra. Ezután 72 órán belül Ön visszajelzést kap telefonon irodánk részéről is. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük, értesítsen a félreértések elkerüléséért.

 

Általános tudnivalók!

A kirándulások megszervezéséhez, (kivéve a hajóutat), 45 személy részvétele szükséges. Ellenkező esetben az ár emelkedhet, vagy a kirándulás elmaradhat. Amennyiben töröljük valamelyik programot, azt két hónappal az indulás előtt tudatjuk kedves utasainkkal.

A hajó és repülős utakra sajátos szabályok érvényesek, amelyek az illető út ismertetésénél lesznek kiemelve.

Az autóbuszos kirándulások tartalmazzák a szállítást (légkondicionált autóbusszal), autópályadíjakat, parkolási díjakat, buszvezetők napidíját, szállásokat, reggeliket, cégünk idegenvezetőjének díját, valamint irodánk színes útikalauz kiadványát.

A kirándulások ára nem tartalmazza a belépőket, az egészségügyi biztosítást, vízumdíjat (ott ahol ez szükséges) és a kompozásokat (ha ez nincs pontosítva az adott utazásnál).

A repülős utak esetében, amennyiben a légitársaságok megváltoztatják a repülés időpontját, úgy irodánk is fenntartja a programváltozás jogát, és plusz szállás (ok) foglalását, amely felárat vonhat maga után.

A hajóutazások esetében a kötelező utazási okmány az ÚTLEVÉL!

Figyelem!

 

 A cég logójával megjelölt kirándulásaink utolsó estéjén, kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki ott a helyszínen visszakapja a kirándulás árát.

 
 
 

Árfolyam

1 EUR = 4.6562 RON
1 USD = 3.9954 RON
100 HUF = 1.4298 RON
1 GBP = 5.2019 RON
1 CHF = 4.0019 RON

Időjárás

Clear Jelenleg 17 oC

Clear

Páratartalom: 94%
Látási viszonyok: 7 km
Moderate or heavy rain shower Hétfő, 23

Moderate or heavy rain shower

Min.: 13.1 oC
Max.: 24.5 oC
Torrential rain shower Kedd, 24

Torrential rain shower

Min.: 13.2 oC
Max.: 22.8 oC
Moderate or heavy rain shower Szerda, 25

Moderate or heavy rain shower

Min.: 13.6 oC
Max.: 24.2 oC
Patchy rain possible Csütörtök, 26

Patchy rain possible

Min.: 15 oC
Max.: 27.4 oC
Moderate or heavy rain shower Péntek, 27

Moderate or heavy rain shower

Min.: 16.2 oC
Max.: 26.9 oC

Powered by APIXU