Kis- és nagybetű nem számít

 
Székelyudvarhely – 535600
Rákóczi út 12/8
Hargita megye
Románia
 
Tel: 0040-266-217240
GSM (Orange): 0040-726 279 848 Péter Eszter
GSM (Orange): 0040-723 793 713 Péter István
E-mail: office @ fonix.ro
Web:
 
Banca Transilvania:
 
Swift code: BTRLRO22
 
Account number:
RON:   RO51BTRLRONCRT0299723501
EUR:   RO98BTRLEURCRT0299723501
USD:   RO05BTRLUSDCRT0299723501
 
SC. ARANY FŐNIX SRL
 
 


     


Kiemelt ajánlatok

 • ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS ÍRORSZÁGI KÖRUTAZÁS
  Írországi körutazásunk során mindenki meggyőződhet róla, hogy hangulatos kocsmák, ír zene, gyönyörű, ködös, misztikus táj, vidám emberek jellemzik ezt a vidéket. Az ír táj lenyűgöző szépsége mellett gyönyörködhetünk többek között a Moher és a Cashel sziklák, a Muckross kastély vagy a Kerry gyűrű látnivalóiban. Úton útfélen, jellegzetes pubokban, egy korsó jó hűvös Guiness sör mindig várja a megfáradt utazót. Egy hely, ahol napjaink pörgős világában az ember lelke igazán megnyugodhat….
   
  Figyelem: A koronavírus járvány miatt a kirándulás a jövő évre halasztódott.  A végleges időpontot július folyamán fogjuk közölni!
   
  Várható időpont: 2021. augusztus 24-31.
  (A végleges dátumot a júliusi hónap folyamán fogjuk közölni.)
   
  FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni! 

  Ár: 1175 euro 
   
 • FINNORSZÁGI KÖRUTAZÁS - HELSINKITŐL MIKULÁSFALVÁIG - FINNORSZÁGI KÖRUTAZÁS - HELSINKITŐL MIKULÁSFALVÁIG -
  Körutazásunk során Helsinkiből, a fővárosból kiindulva, próbáljuk felkeresni azokat a városokat és térségeket, amelyek által egy általános képet kaphatunk a finnek kultúrájáról, építészeti örökségéről, természeti látnivalóiról, Mikulásfalva hangulatáról valamint a Sarki kör átlépésének varázslatos érzéséről! Az érintett városok között szerepel: Helsinki, Porvoo, Rovaniemi, Oulu, Tampere, Turku…
   
  Figyelem: A koronavírus járvány miatt a kirándulás a jövő évre halasztódott. 
   
  Várható időpont: 2021. augusztus 7-15.
  (A végleges dátumot a júliusi hónap folyamán fogjuk közölni.)

  FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a helyek beteltek és csak pótlistára lehet iratkozni! 
   
  Ár: 1250 euro
   
 • HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (SZICÍLIA – SZARDÍNIA – MALLORCA) HAJÓKIRÁNDULÁS A MEDITERRÁN TÉRSÉGBEN (SZICÍLIA – SZARDÍNIA – MALLORCA)
  A Mediterrán térségben hajózni, mindig nagy kihívást jelent a turisták számára. Az idei hajókirándulásunk, olyan szigeteket céloz meg, mint Szardínia, Mallorca és Szicília. A szigetek varázslatos mediterrán hangulatán kívül, olyan városok kulturális és természeti látnivalóit csodálhatjuk meg, mint pl. Marseille, Arles, Genova, Róma, Palermo, Cagliari, Palma de Mallorca, Valencia, ….
   
  Figyelem: A koronavírus járvány miatt a kirándulás a jövő évre halasztódott. 
   
  Új időpont: 2021. július 4-11.
   
  Ár: 1575 euro
   
  FigyelemÉrtesítjük a kedves érdeklődőket, hogy erre a kirándulásra a benevezett 45 utas számára a foglalásokat lebonyolítottuk. További jelentkezőket csak az akkor aktuális kabinárak és repjegyárak lekérése után tudunk csatlakoztatni a csoporthoz.